Як зробити так, щоб ваш будинок виглядав як справжній будинок?

Опубліковано shefurka1988-/:; 21.07.2021 0 Коментарі
Якщо у вас є вільний простір, ви можете збільшити площу свого будинку, не вдаючись до серйозних робіт. Якщо простір вашого горища дозволяє, ви можете перетворити його в спальню, кабінет, ігрову кімнату, кімнату для перегляду телевізора ... досить легко. Ось декілька порад про те, як звільнити додаткову житлову площу. 2

Place a la lumiere

Після ізоляції, яка повинна бути ідеальною, світло, безумовно, є другим за важливістю аспектом при облаштуванні горищ. Під дахом, більш ніж де-небудь ще, це постійна проблема, незалежно від того, як ви використовуєте це приміщення. Необхідно встановити мансардні вікна або розширити існуючі отвори. Чим більше отвори, тим приємніше буде жити в кімнаті.

Потім подбайте про те, як розмістити різні елементи в просторі, стіл, диван, ліжко, щоб вловлювати максимум природного світла, що проникає в нього. Якщо ви перетворите його в спальню, поставивши ліжко навпроти вікна, ви забезпечите собі м'яке пробудження, якщо ви розташуєте ліжко під вікном, пробудження буде більш тонізуючим. У будь-якому випадку, подумайте про затемнених шторах для спокійних ночей.

Грайте з квітами

Кольори - це частина важливого вибору, який вам доведеться зробити в цій кімнаті. У вас є кілька варіантів, які залежать від того, як ви збираєтеся його використовувати. Якщо це ваша спальня або кімната для гостей, ви можете використовувати темні кольори, такі як фіолетовий або опівнічний синій, які мають властивість заспокоювати, сприяючи відпочинку. Однак цей колір слід поєднувати зі світлими тонами, такими як кремовий, білий, пастель, дуже світлий сірий або бежевий. Ці світлі тони надають приміщенню обсяг, дозволяють уникнути відчуття задухи і привносять в простір почуття спокою. 

З іншого боку, якщо це дитяча кімната, кабінет або вітальня, ви можете чудово внести більш динамічну ноту і бадьорість, використовуючи тонізуючий жовтий, оранжево-червоний, потужний і глибокий синій або світиться зелений.

Віддавайте перевагу однотонним квітам і уникайте великих візерунків, які можуть перевантажити кімнату. Не соромтеся грати з квітами і візерунками, щоб виправити "недоліки" цього типу кімнати. Наприклад, на самих похилих стінах слід віддавати перевагу білим і світлим тонам, щоб уникнути ядухи в приміщенні. Фронтон можна обклеїти шпалерами з вертикальним малюнком для додання висоти. З іншого боку, якщо у вашому приміщенні високі стелі, то стіни можна пофарбувати в більш глибокі, темні тони, а стеля - в світліші. Якщо ви хочете привнести в цю кімнату характер і надати їй глибину, найпростіший спосіб - віддати перевагу світлим кольорам на стінах і темним на підлозі і стелі, ефект гарантований! 

Щоб підкреслити обсяг і освітленість кімнати, вибирайте дзеркала, які ви поставите навпроти вікон, бажано.

© istock

Надайте обсяг

Ви повинні намагатися віддавати перевагу висоті не менше 1,80 метра, щоб вам було легше вставати і пересуватися по кімнаті. Все доступне простір повинен використовуватися по максимуму.

Все частини під схилом, що мають невелику висоту, можна перетворити в місця для зберігання. Для стаціонарної меблів, вбудованої в лофт, ящики і розсувні двері дозволяють оптимально використовувати простір, не захаращуючи кімнату.

На фронтоні, якщо ширина приміщення достатня, як і висота під стелею, можна розмістити бібліотеку або гардеробну для спальні.

Ліжка з зберіганням в підставі представляють собою справжню економію простору і грають з обсягами на висоті. Не соромтеся вибирати узголів'я з системою зберігання. Це дозволяє визначити нічну зону у вітальні, яка також іноді використовується в якості гостьової кімнати. Для головної спальні виберіть Верьер, щоб відокремити спальну зону від ванни і вбиральні.

Грайте з шармом і нетиповою стороною

Підкресліть нетипову сторону цієї кімнати під дахом, яка представляє собою незрівнянне чарівність. Перше, що потрібно зробити, це не перевантажувати простір меблями і предметами декору, ризикуючи перевантажити атмосферу.

Що стосується освітлення, скористайтеся балками, щоб розвісити гірлянди світильників і підвісні лампи різної висоти для додання індивідуальності. Рекомендується використовувати низьку меблі, так як лінії дуже зношені і дизайнерські. Висока і вузька меблі, а також довгі штори, щоб посилити враження висоти. 

Читайте також:

  • Устаткування підвалу під спальню: наші поради і рекомендації
  • 15 ідей облаштування ігрової кімнати в вашому домі
  • Обладнання підвалу: 17 ідей і порад
  • Склонірованная спальня: 14 ідей облаштування
  • спальня без вікон: 6 ідей облаштування
  • Що робити з дуже великою кімнатою?