Як зробити так, щоб ваш будинок виглядав як справжній будинок

Опубліковано shefurka1988-/:; 21.07.2021 0 Коментарі
Не дивно, що квіткові візерунки все більше входять в наше повсякденне життя. Ви бачите їх всюди, будь то в декорі або в поточній моді, квіти одягають нас і супроводжують наші будинки. 3

Натхненні різними сайтами, такими як Fleur & Fleuri, ми розповімо вам 10 оригінальних ідей, щоб повною мірою насолодитися квітковим декором в вашому домі.

1) Використовуйте квіткові шпалери

Перший спосіб вітати ці чудеса природи в ваших кімнатах - це внести декоративний штрих, розмістивши квіткові шпалери. Цей перший підхід є найбільш відомим. Дійсно, прості і швидко наклеюються, шпалери мають ту особливість, що дозволяють повністю змінити інтер'єр без необхідності міняти меблі або предмети декору.

© fleur-fleuri.com

Читайте також: Модні квіткові шпалери: найкрасивіші моделі

2) Повісьте квіткові штори

Другий ідеєю буде вибрати те, що доповнить ваші вікна. Тобто, зупиніть свій вибір на квіткових шторах, які завдяки набивним і кольоровим узорів будуть фільтрувати зовнішній світ, підкреслюючи природну елегантність. Тому ви будете частіше дивитися на них, і це буде сприяти гарному настрою. Досить корисна ідея для вас і вашого декору!

© fleur-fleuri.com

3) Проведення квіткових композицій

Звичайно, ми не могли говорити про квітковому декорі, я не перейду до справи. Для цієї ідеї немає нічого простішого! Знайдіть квіткову композицію у місцевого флориста-ремісника і поставте її в кімнаті на видному місці. Це пожвавить і додасть привабливі кольори вашої вітальні, їдальні, кухні або навіть спальні.

© fleur-fleuri.com

4) Додайте настінне мистецтво

Ще один спосіб прикрасити свій будинок гарними квітами - повісити красиві рамки з їх зображенням. Прикрасивши стіни таким чином, ви зможете привернути увагу і заповнити порожнечу в кімнаті.

© fleur-fleuri.com

5) Наклейте прості квіткові наклейки

Це, безсумнівно, одна з найдоступніших і простих ідей. Насправді, незалежно від того, як розташовані ваші стіни, меблі або лампи, квіткові наклейки в більшості випадків можуть легко адаптуватися до будь-якого типу оформлення інтер'єру. Це оригінальний спосіб персоналізувати вашу кімнату за допомогою привабливих малюнків, які будуть мотивувати вас щодня. Непогано, правда? 

© fleur-fleuri.com

6) Пошук дивана з квітковим візерунком

Це не так складно, як ви думаєте! У наші дні знайти квітковий диван досить просто, з огляду на те, що квіти присутні в нашому повсякденному житті. Прийняття цієї ідеї - ефективний спосіб зосередити прикраса на значному об'єкті в кімнаті.

© fleur-fleuri.com

7 ) Привілей непомітного квіткового штриха

Якщо ви не знайшли квітковий диван, то чому б просто не доповнити ваш нинішній диван декількома красивими квітковими подушками? Дійсно, це хороший спосіб створити вільну і розслаблюючу атмосферу, не вдаючись до великих витрат. Не соромтеся вибирати візерунки, які виділяються з вашого декору, щоб нав'язати присутність квітів у вашому будинку.

© fleur-fleuri. com

8) Розміщення квіткового килима

Ми не могли уявити наші ідеї декорування, поговоривши про квіткових килимах! Чарівний і оригінальний, цей декор дозволить вам створити відчуття благополуччя і постійної радості. Незалежно від того, який квітковий візерунок ви виберете, квіткові килими легко адаптуються до будь-якого типу атмосфери, додаючи свій особистий штрих.

© fleur-fleuri.com

9) Прийміть квіти навіть у вашій спальні

Хто сказав, що прикраса вашого будинку обмежується вітальні або їдальні? Скористайтеся можливістю оновити декор вашої спальні, взявши на озброєння гарний квітковий підодіяльник. Розмістивши квіти в своїй спальні, ви, безсумнівно, позбудетеся від оточуючих вас поганих передчуттів. І знову, не панікуйте, його можна легко знайти в багатьох магазинах.

© fleur-fleuri.com

10 ) Заповніть стіну рослинами

Ця остання ідея - для більш творчих людей. Без зайвих слів, пожвавите свої квіти і рослини прямо на стінах, встановивши сучасні опори, які зможуть їх правильно розмістити! Це додасть унікальний штрих до вашого настінному прикрасі і пожвавить ваш інтер'єр!

© fleur-fleuri.com

На закінчення

Тепер, коли у вас є всі кращі ідеї для того, щоб насолодитися квітковим декором, залишилося тільки почати діяти. Але пам'ятайте наступне: не перестарайтеся зі своїми ідеями. Не потрібно перестаратися! Збережіть свободу і здоров'я приміщення, додавши в свій будинок кілька квіткових композицій. В іншому випадку виникне зворотний ефект: атмосфера вашого декору стане гнітючої і візуально відразливою.

Читайте також:

  • 19 ідей використання сухоцвітів в декорі
  • 15 ідей використання кольорів в декорі