Як правильно вибрати колір для вітальні?

Опубліковано shefurka1988-/:; 21.07.2021 0 Коментарі
Скандинавський стиль коливається в кольоровій гамі на трьох дуже природних відтінках - білому, Таупо і сірому. Всі ці відтінки поєднуються між собою, створюючи красивий Камайя, і з цієї причини бежевий ідеально вписується в цей дух. Він може бути темнішим або похмурим, пісочним, рожевим або ніжним ... У будь-якому випадку, він є невід'ємною частиною скандинавського стилю. Це не заважає доповнити картину одним або двома іншими відтінками, як тонкими і непомітними штрихами, так і більш виразно. В цьому випадку можна додати світле дерево, але не тільки, як ви побачите на фотографіях скандинавської вітальні з переважанням бежевого кольору, які ми підібрали для вас. 2 © Scandinavian Homes.se

Вітальня в напруженій скандинавському стилі, яка в той же час залишається дуже сучасною і графичной з дуже елегантною меблями. 

Читайте також: Скандинавський стіл для вітальні: найкрасивіші моделі

© Callaway Car.de

Бежевий колір тут сублімувати декількома сірими штрихами, які підкреслюють цю вітальню з вираженим скандинавським впливом. 

Читайте також: Оформлення сіро-бежевій вітальні: 14 ідей

© Тетяна Нікол

у цьому total beige look і скандинавська атмосфера тут особливо добре досягнуті, нам подобається знаменита дизайнерська лампа, яка займає своє місце в цьому декорі. 

© Vincent Leroux

Ця вітальня демонструє прекрасне спокій, а також багато класу і елегантності, її придумав відомий архітектор. Бежевий колір дуже елегантний, і це легко помітити.

Читайте також: Скандинавська меблі для вітальні: найкрасивіші моделі

© Decorobject. com

Бежевий служить фоном для вугільно-сірого дивана, який створює справжній затишний дух, ще більше підкреслюваний вибором матеріалів, пледами та подушками, розкладеними на цьому просторому дивані.

© Vincent Leroux

Скандинавський дух ширяє тут зі злегка необробленим аспектом, який привносить багато характеру в цей предмет. Традиційний журнальний столик був замінений двома красивими дерев'яними табуретами для більшого шарму і автентичності. Скандинавське вплив також підкреслюють пледи і подушки.

© Julien Oppenheim

У цій скандинавській вітальні натуральні матеріали знаходяться в центрі уваги . Нам подобається бежева стіна, яка ще більше посилює це відчуття, а також деякі декоративні деталі, такі як велика полку, яка продовжує камін і служить книжковою шафою.

© Блог Conforama

Скандинавський стиль дуже добре простежується в цій вітальні, яка відрізняється декількома основними елементами, такими як хутряні пледи, м'який килим, крісла скандинавського дизайну і присутність м'яких, натуральних матеріалів. Якщо домінує бежевий колір, то сірий диван контрастує з цим світлим тотальним чином, надаючи характер цього простору.

Читайте також: Скандинавський матрьошка: найкрасивіші моделі

© Tryba Switzerland

Ошатний диван, крісло і сходи особливо добре виділяються на цьому тлі в різних відтінках бежевого. Це класичний і стильний варіант скандинавського стилю, який тут представлений.

© Tatiana Nicol

Дуже світлий бежевий колір присутній на дивані і килимі, все це доповнено невеликими кольоровими нотками, які привносять теплу та дружню сторону, тим більше що основні коди скандинавського духу присутні. 

© House And Home

Ця вітальня зменшує загальний вигляд в бежевих тонах. Тільки картина порушує цю Кама з її вишуканими фіолетово-рожевими тонами. Все це дуже вишукано і розслабляючи.

© Am.pm

Чи не тому, що ви вибрали бежеві стіни, решті декор не може бути кольоровим, навпаки, кожен відтінок чудово виділяється, і декор дуже легко уявити з невеликою кількістю колірних вкраплень. 

© Hk Living

Ця дуже сучасна вітальня, в чем-то натхненна скандинавським стилем, дуже приємна, бо вона дуже світла. Нам подобається мінімалістичний бежевий диван, що виділяється на тлі білої стіни і паркетної підлоги медового кольору.

© Mauricio Fuertes

Гарний мигдально-зелений або водно-зелений колір також ідеально вписується в цей скандинавський і бежевий дух. 

© Eijerkamp

Пудровий-рожевий колір на килимі або пледі також вписується в скандинавський стиль і привносить бежевий в дуже вишукану атмосферу. 

Читайте також:

  • Сіро-рожева вітальня: 10 ідей декорування
  • Сіра вітальня: 10 сучасних ідей оформлення
  • Синьо бежевий вітальня: 15 ідей
  • Декорування бежево-чорної вітальні: 12 ідей
  • Декорування бежево-білій вітальні: 14 ідей
  • Жовто-сіра вітальня: 14 ідей деко