Як вибрати диван-реклайнер?

Опубліковано shefurka1988-/:; 21.07.2021 0 Коментарі

Відомий у всьому світі італійський дизайн відрізняється оригінальними формами і винятковою якістю. Повернувшись з Міланській меблевої ярмарку, де ми мали задоволення захоплюватися винахідливістю і сміливістю трансальпийских дизайнерів, ми хотіли представити вам, що характеризує знаменитий італійський дизайн.

Італія, країна творчості і сміливості

В архітектурі, моді чи мистецтві італійські дизайнери завжди виявляли надзвичайну уяву. Багаті своїм безліччю впливів, пристрасні і сміливі, вони часто створювали витвори з авангардними лініями, які, в свою чергу, надихали весь світ. Це було в 1960-х роках, коли прагнення до оновлення підштовхнуло трансальпийских дизайнерів до нових викликів, і дизайн Made in Italy став популярним.

Канапе Капрі

В меблевому секторі з'являються нові форми, з'являються нові матеріали, такі як пластик, і дизайнери дозволяють своїй фантазії виражати себе через меблі... на межі «твори мистецтва».

Італійських дизайнерів цікавить проблема між технікою і естетикою. У дизайні « форма іде за функцією ». Завдяки тісній співпраці між виробниками і дизайнерами, меблі Made in Italy може похвалитися не тільки своєю красою, але і функціональністю.

Новаторські напрями італійського дизайну

В статті, опублікованій в Les Echos у березні 2017 року, Рафаелла Рибу, співдиректор італійської галереї в Парижі, сказала: «У французів є елегантність, Німці суворі, а італійці химерні ». Дійсно, італійські дизайнери беруть на себе сміливість. У своїх творах вони виражають свої емоції, свою життєву силу і свою унікальність. Ви можете відчути це меблів Made in Italy, вигини якої можуть бути круглими і чуттєвими, а також графічними і вишуканими.

В залежності від натхнення, дизайн буде асоціюватися з яскравими квітами меблів, які « ослепят », або будуть чистими і мінімалістичним, створюючи красиву, елегантну й дуже сучасну атмосферу. Настав час змішування стилів, яка породжує все більш оригінальні творіння. Модульна і багатофункціональна меблі - дуже хороший приклад.

Atlante Collection

Виключне якість італійських меблів

За творчим процесом італійських меблів користується репутація завдяки дуже високій якості її виробництва. Для виробників меблів традиція римується з інноваціями. Багатьом сімейним підприємствам, таким як Calia, вдалося зберегти давні традиції кустарного виробництва, зв'язавши їх з технологічними інноваціями. Завдяки чудовій ноу-хау, ці виробники тепер можуть пропонувати меблі, дизайн якої поєднує в собі комфорт і функціональність.

Крісла Jacob

Ручна робота між дизайнерами і виробниками, технічна точність, увага до деталей і створення деталей, виготовлених вручну, - справжня гарантія якості, яка сприяє впливу меблів Made in Italy.

Не забуваючи про велику різноманітність матеріалів, пропонованих меблевими компаніями в Країні Данте. Як і Satis, виробники вибирають інноваційні покриття, які забезпечують ще більший комфорт, і мають дуже широкий діапазон кольорів для персоналізації продуктів, майже нескінченно !

Сучасність, свобода, оригінальність і якість, що випливають з кращих ноу-хау, - це те, що характеризує італійський дизайн. В Кул хаус наші команди обрали для вас меблі Made in Italy, що утілює цю особливу всесвіт. Якщо ви теж закохуєтеся в цей неповторний стиль, запрошуємо вас в один з наших магазинів !