Як вибрати матрац для хорошого сну?

Опубліковано shefurka1988-/:; 21.07.2021 0 Коментарі

Вівторок, 20 березня - весна ! Дні стають довшими, світло, яке приносить нам стільки користі в кінці зими, повертається, і, подібно природі, ми поступово виходимо зі свого « міхура », щоб дивитися назовні. Якщо ви хочете освіжити свій інтер'єр, нічого страшного. Отже, ось кілька ідей прикраси, щоб вітати весну у вашому інтер'єрі і одночасно підготуватися до зміни сезону !

Кольори, натхненні природою

Символ оновлення, весна змушує нас хотіти привнести природу в наш інтер'єр. Блакитно-блакитний, бірюзовий або індиго - небесний колір прикрашає наше повсякденне життя і ідеально поєднується зі світлим деревом в скандинавському стилі. Прості або з геометричним малюнком, сині подушки привнесуть нотку свіжості ваше прикраса.

Ви віддаєте перевагу зелений колір і його варіації ? Дуже модні в цьому сезоні принти та аксесуари у вигляді джунглів раптово прокинуться в світло-сірої або вугільної вітальні. Не кажучи вже про жовтому, яскравому і настирливому кольорі !

М'які і натуральні матеріали

Немає більше флісових ковдр, поступіться місце легким і повітряним тканин ! У спальні або вітальні немає бавовни і льону. Знову з'являються тонкі і прозорі фіранки, що пропускають світло.

Натуральні матеріали, ротанг, сизаль або водорості дуже популярні в декорі цієї весни 2018. Невеликими штрихами вони дуже добре інтегруються в кімнату з білими або пастельними відтінками. Щоб додати інтер'єру м'якість і тепло, виберіть підлога з натурального волокна, плетений стілець або цоколь лампи з необробленого дерева.

Освіжаючий декор

Коли прекрасні дні повертаються, що може бути краще свіжих квітів для прикраси вашого будинку ? Отже, ми ставимо свічки і виносимо вази !

Гарденія або жасмин, ці сезонні білі квіти і їх темно-зелене листя будуть відмінно виділятися в білій вазі, поставленої на стіл або сервант.

А якщо ви хочете прикрасити свою вітальню або вітальню, виберіть журнальний столик або аксесуари з прозорого кришталю або кольорового скла. Коли з'являться перші промені весняного сонця, вони позначаться на ваших предметах декору !

А ви, які ідеї декорування ви виберете, щоб почати правильно працювати ?