Список необхідних кухонного приладдя та аксесуарів

Опубліковано shefurka1988-/:; 21.07.2021 0 Коментарі
Якщо ви хочете краще готувати або розібратися в своїх ящиках і шафах, ось список необхідних речей. Починаючи з дрібної начиння, такий як очищувач, ніж, який дійсно ріже, або віночок, і закінчуючи великим обладнанням, таким як каструлі, сотейники, друшляки ... Посуд, яка допомагає вам готувати, численна. 

Посуд для їжі

Вам знадобиться деякий посуд, необхідна для їжі:

  • Вилки;
  • Ножі;
  • ложки (маленькі і великі);
  • Склянки;
  • Тарілки. 

Посуд для нарізки

Ножі ідеально підходять для кухні, але перш за все абсолютно необхідні, як тільки ви захочете приготувати страву.

Почнемо з обробного ножа, це маленький ніж з коротким і товстим лезом, який буде служити вам постійно, тому що він дуже зручний. Він ідеально підходить, зокрема, для ретельної роботи.

Слайсер: у нього жорстке, товсте і широке лезо, і він послужить вам особливо при нарізці овочів: жюльєн, жардіньер, подрібнення зелені, брунуаз, Мірпуа .. .

Філе підошви: у нього довге, тонке і гнучке лезо, і він використовується для багатьох завдань. Він корисний для нарізки м'яса, обрізки і деглазірованія, а також для підняття рибного філе.

Хлібний ніж: усупереч поширеній думці багатьох людей, він не призначений тільки для нарізки хліба. Практичний в кондитерській справі для розрізання листкового тіста або торта. Вона також може бути ідеальною для нарізки твердих поверхонь, таких як дині, ананаси або сквош.

Овощечистка: вона, звичайно, корисна для очищення овочів від шкірки, тим більше що в класичній моделі наконечник функціональний і точний. З нього також роблять пармезан, кокосову або шоколадну стружку ...

Рушниця: це незамінна річ, яка доповнює ваші ножі, які необхідно регулярно заточувати. Якщо ви будете робити це часто, ваші ножі залишатимуться в хорошому стані довгий час.

Обробна дошка: вона дуже корисна, коли ви особливо багато ріжете. Ви можете вибрати дерево, скло або пластик. Скло легко чиститься і залишається дуже гігієнічної поверхнею. 

Мала посуд для повсякденного життя

Використовувані в повсякденному житті, вони необхідні в багатьох задачах, і бажано вибирати якісні, щоб вони були корисні довгий час:

Маріс : він ідеально підходить для збору всіх ваших продуктів, в разі ароматичних трав, соусів, кремів ... ви більше не втратите нічого з ваших заготовок, більш того, після того, як ви пройдете через маріс, прибирання стане набагато простіше. 

Віночок: ми більше не уявляємо цей аксесуар, який використовується для кількох речей, але в основному для зв'язування соусів або, наприклад, для збивання білків. В нержавіючої сталі він буде міцнішим.

Половник: маленького мухомора більш ніж достатньо, його також називають pochon, і він вимірює 5 cl. Його часто використовують для повсякденних завдань.

Дерев'яна лопатка: вона ідеально підходить для перевертання і легкого вилучення соків.

Рашпіль також грає важливу роль, будь то грюйер, овочі або цитрусові. Він також може замінити цедру. Він дозволяє дуже тонко нарізати деякі продукти і ідеально підходить для подрібнення коренів, таких як імбир, в порошок.

Павук: він використовується для вилучення продуктів з бульйону, соку, води для приготування їжі, а також з масла для смаження. 

Друшляк: як ви знаєте, він потрібен нам постійно, будь то для зливу або промивання продуктів.

Сито для проціджування бульйону: воно дозволяє проціджувати соки, які ви готуєте або приготували. Отримана текстура дуже тонка і приємна. І ви знаєте, сік в кулінарії - це первісно!

Масштаб: він капітальний, оскільки кулінарія і тим більше кондитерська справа вимагають великої точності. Бажано вибирати електронні ваги з можливістю змінювати одиниці вимірювання мл, кл, грам ...

Ролик: найчастіше його використовують в кондитерській справі, але іноді він послужить вам і в якості маточки. Вибирайте його переважно з дерева, щоб він мав вагу і ефективність.

Ножиці: вони не обов'язково необхідні, але знадобляться в багатьох випадках.

Блюдо для курки: це кругла салатниця, яка частіше виготовляється з нержавіючої сталі, але може бути і зі скла. Для маринадів, заготовок, сумішей - це незамінний помічник.

Кисть: дерев'яна кисть з натуральними волокнами дуже практична. Його слід мити після кожного використання і давати йому добре висохнути. Ви ж не хочете, щоб він застряг у воді.

Мірний стакан: мірний стакан Pyrex дуже практичний. Візьміть його з кришкою і ручкою для ще більш зручного відмірювання. Ручка захищає від опіків при потраплянні дуже гарячої рідини. Це відноситься, наприклад, до бульйону. Кришка дозволяє легко зберігати його, наприклад, в холодильнику.

© istock

Кухонна начиння

Кухонна начиння може варіюватися в залежності від ваших звичок, ось неповний список:

  • Дерев'яні ложки запобігають ушкодженню каструль і сковорідок
  • Невелика каструля
  • Каструлі і сковорідки різних розмірів
  • Блюдо для запікання і кришка
  • Пароварка
  • Пароварки
  • У будь-якому іншому місці ви знайдете відповідні інструменти для роботи. 
  • Вок
  • Пароварка
  • Велика каструля
  • Блюдо для запікання
  • Блюдо для пирога
  • Блюдо для торта

Зберігання продуктів

Прозорі коробки різних розмірів, переважно Pyrex, простіше, тому що вони дозволяють не тільки добре законсервувати, а й відразу приготувати. 

Тоді, очевидно, можна озброїтися менш важливими продуктами, але які все одно залишаються дуже практичними, наприклад:

  • Блендер
  • Багатофункціональний кухонний комбайн, який надасть відчутну допомогу
  • Деко для духовки, для випічки або більш класичний
  • Форми для кексів або тарталеток ...
  • Мультиварка ...