-
В кошику немає товарів :(
Вам знадобиться деякий посуд, необхідна для їжі:
Ножі ідеально підходять для кухні, але перш за все абсолютно необхідні, як тільки ви захочете приготувати страву.
Почнемо з обробного ножа, це маленький ніж з коротким і товстим лезом, який буде служити вам постійно, тому що він дуже зручний. Він ідеально підходить, зокрема, для ретельної роботи.
Слайсер: у нього жорстке, товсте і широке лезо, і він послужить вам особливо при нарізці овочів: жюльєн, жардіньер, подрібнення зелені, брунуаз, Мірпуа .. .
Філе підошви: у нього довге, тонке і гнучке лезо, і він використовується для багатьох завдань. Він корисний для нарізки м'яса, обрізки і деглазірованія, а також для підняття рибного філе.
Хлібний ніж: усупереч поширеній думці багатьох людей, він не призначений тільки для нарізки хліба. Практичний в кондитерській справі для розрізання листкового тіста або торта. Вона також може бути ідеальною для нарізки твердих поверхонь, таких як дині, ананаси або сквош.
Овощечистка: вона, звичайно, корисна для очищення овочів від шкірки, тим більше що в класичній моделі наконечник функціональний і точний. З нього також роблять пармезан, кокосову або шоколадну стружку ...
Рушниця: це незамінна річ, яка доповнює ваші ножі, які необхідно регулярно заточувати. Якщо ви будете робити це часто, ваші ножі залишатимуться в хорошому стані довгий час.
Обробна дошка: вона дуже корисна, коли ви особливо багато ріжете. Ви можете вибрати дерево, скло або пластик. Скло легко чиститься і залишається дуже гігієнічної поверхнею.
Використовувані в повсякденному житті, вони необхідні в багатьох задачах, і бажано вибирати якісні, щоб вони були корисні довгий час:
Маріс : він ідеально підходить для збору всіх ваших продуктів, в разі ароматичних трав, соусів, кремів ... ви більше не втратите нічого з ваших заготовок, більш того, після того, як ви пройдете через маріс, прибирання стане набагато простіше.
Віночок: ми більше не уявляємо цей аксесуар, який використовується для кількох речей, але в основному для зв'язування соусів або, наприклад, для збивання білків. В нержавіючої сталі він буде міцнішим.
Половник: маленького мухомора більш ніж достатньо, його також називають pochon, і він вимірює 5 cl. Його часто використовують для повсякденних завдань.
Дерев'яна лопатка: вона ідеально підходить для перевертання і легкого вилучення соків.
Рашпіль також грає важливу роль, будь то грюйер, овочі або цитрусові. Він також може замінити цедру. Він дозволяє дуже тонко нарізати деякі продукти і ідеально підходить для подрібнення коренів, таких як імбир, в порошок.
Павук: він використовується для вилучення продуктів з бульйону, соку, води для приготування їжі, а також з масла для смаження.
Друшляк: як ви знаєте, він потрібен нам постійно, будь то для зливу або промивання продуктів.
Сито для проціджування бульйону: воно дозволяє проціджувати соки, які ви готуєте або приготували. Отримана текстура дуже тонка і приємна. І ви знаєте, сік в кулінарії - це первісно!
Масштаб: він капітальний, оскільки кулінарія і тим більше кондитерська справа вимагають великої точності. Бажано вибирати електронні ваги з можливістю змінювати одиниці вимірювання мл, кл, грам ...
Ролик: найчастіше його використовують в кондитерській справі, але іноді він послужить вам і в якості маточки. Вибирайте його переважно з дерева, щоб він мав вагу і ефективність.
Ножиці: вони не обов'язково необхідні, але знадобляться в багатьох випадках.
Блюдо для курки: це кругла салатниця, яка частіше виготовляється з нержавіючої сталі, але може бути і зі скла. Для маринадів, заготовок, сумішей - це незамінний помічник.
Кисть: дерев'яна кисть з натуральними волокнами дуже практична. Його слід мити після кожного використання і давати йому добре висохнути. Ви ж не хочете, щоб він застряг у воді.
Мірний стакан: мірний стакан Pyrex дуже практичний. Візьміть його з кришкою і ручкою для ще більш зручного відмірювання. Ручка захищає від опіків при потраплянні дуже гарячої рідини. Це відноситься, наприклад, до бульйону. Кришка дозволяє легко зберігати його, наприклад, в холодильнику.
Кухонна начиння може варіюватися в залежності від ваших звичок, ось неповний список:
Прозорі коробки різних розмірів, переважно Pyrex, простіше, тому що вони дозволяють не тільки добре законсервувати, а й відразу приготувати.
Тоді, очевидно, можна озброїтися менш важливими продуктами, але які все одно залишаються дуже практичними, наприклад: