Як вибрати стільці для їдальні

Опубліковано shefurka1988-/:; 21.07.2021 0 Коментарі

Для розваги, відпочинку або перегляду телевізора крісло стане відмінним доповненням дивана. Якщо вони повинні бути зручними і гармоніювати з вашим інтер'єром, вони знайдуться у всіх стилях. Не завжди легко вирішити. Кул хаус пропонує широкий вибір дизайнерських крісел. Ви можете вибрати той, який буде відповідати декору вашої вітальні !

Чилі, маленьке крісло в стилі ретро

Крісло пастельно-синього кольору, невеликий столик зі світлого дерева, красива дизайнерська лампа, кілька рослин... Декор посаджений, і ви можете побачити себе в цій мирній тиші, щоб почитати або просто відпочити. Крісло Chili своєї обволікаючої форми витягає підлокітники і запрошує вас в міхур м'яких і ніжних квітів. М'якість тканини посилює відчуття тепла. Строгий і елегантний, з низькою спинкою і обертовим підставою, він відмінно знайде своє місце в читальному куточку або біля дивана для прийому гостей. Його ретро-вид особливо добре поєднується з вінтажним або скандинавським декором.

Джейкоб, шкіряний кокон

Зіткнувшись з ритмом повсякденному житті, вам потрібен міхур благополуччя, щоб ізолювати себе. Крісло Jacob з високою обтічним спинкою виглядає як справжній кокон. Його м'який шкіряний чохол з натуральної шкіри запрошує вас притиснутися до сну, проковтнути свій улюблений роман ... коротше кажучи, втекти ! Це значне крісло з чотирма металевими або поворотними підставами забезпечить вам комфортний простір поза полем зору. Незважаючи на те, що він піднятий, його лінії надають йому шалену елегантність. Достатньо, щоб надати характер вашій вітальні !

Sandy, крісло промислового дизайну

Вам подобається простий і вишуканий дизайн ? Крісло Sandy своїй витонченій і повітряної структурою повинно вас порадувати. Підстава і блискучі підлокітники, сидіння, яке здається підвішеним - це шкіряне крісло не залишиться непоміченим. Як неповторний предмет інтер'єру у вітальні, він стане сильним елементом вашого декору. Його гри прозорості пропускають світло і сублімують його. Його полублестящая коричнева шкіра ідеально впишеться в індустріальний світ. М'яке сидіння забезпечить вам необхідний комфорт !

Гоа, нове крісло-качалка

Ви завжди мріяли комфортно погойдуватися в кріслі-гойдалці ? Прийміть крісло Goa і дозвольте собі гойдатися ! Це крісло-гойдалка з оновленим зовнішнім виглядом вітає вас у поглибленні дуже зручного сидіння. Ергономічне і м'яке крісло не відмовляється від дизайну. Його широкі підлокітники з хрому або лакованого металу надають йому дуже оригінальний вигляд з трохи вінтажним шиком. Це крісло-гойдалка має працювати як у вітальні, так і на веранді або терасі.

Rico, м'яке крісло до досконалості

Крісло Rico у всіх відношеннях приємна і гостинне. Його округлі і обволікаючі форми роблять його затишним і затишним сидінням. Ідеально підходить для відпочинку. Дві версії цього крісла : Королева з низькою спинкою, Король з високою спинкою. Дерев'яна або металева основа, вона вписується як ретро, так і в дуже сучасну атмосферу. Невеликий плюс : широкий вибір кольорів на вибір. Що-небудь, щоб додати фарб у вашу вітальню !

LC02, в режимі релаксації

Підставка для ніг, поперекова подушка, підголовник, крісло LC02 пропонує вам всі можливості ! Це крісло для релаксації з високою спинкою і підлокітниками огорне вас бульбашкою комфорту. Щоб подивитися телевізор або подрімати, перейдіть в режим релаксації і насолоджуйтеся ! Сучасний дизайн і шкіряна оббивка дозволяють інтегрувати його у вітальню в якості додаткового сидіння. У закритому стані підніжку не вгадати. Крісло, що поєднує в собі естетику і практичність !

Ви закохуєтеся в дизайнерську модель крісла ? Щоб переконатися, що у вас все гаразд, приходьте спробувати його в одному з магазинів Кул хаус !