Як найкраще зробити свій будинок більш комфортним?

Опубліковано shefurka1988-/:; 21.07.2021 0 Коментарі

Знову встає сонце, повертаються сонячні дні, і нас охоплює непереборне бажання винести свою садові меблі ! Оскільки ми хочемо, щоб наш відкритий простір було таким же красивим і зручним, як і наш інтер'єр, виробники так званої « вуличної » меблів вводять нововведення ! Будь то дизайн або матеріали, тенденції декорування і меблювання тепер можна знайти в нашому саду або на нашій терасі. Якщо ви теж хочете перетворити відкритий простір в додаткову кімнату, ось кілька порад і тенденцій цього нового сезону.

Дизайн приходить в сад

Сьогодні прикраси, комфорт і функціональність більше не призначена для домашньої обстановки. В саду ми теж хочемо практичності, благополуччя та естетики. Сучасний, скандинавський, шикарний або класичний - всі стилі можна знайти як всередині, так і зовні.

Щоб задовольнити це бажання персоналізувати наш екстер'єр, садові меблі доступна з багатьох матеріалів і у всіх стилях і кольорах. Якщо пластик, дерево або коване залізо раніше в порядку речей, все більше і більше столів і стільців з алюмінію і смоли. Ця меблі в сучасному стилі з прямими і чистими лініями надає шикарний і елегантний вигляд.

В саду, на терасі або балконі вони ідеально вписуються в дуже сучасну або стару обстановку. Крісла, стільці з низькою або обволікаючої спинкою, з лози, тканини або смоли, поєднання, яке ви виберете зі своїм столом, задасть тон !

Практична сторона, перевага віддається мобільності. Ноги часто регулюються для забезпечення стійкості на будь-якій підставі. Столи оснащені вбудованими надставками для забезпечення великих столів ! Легку « вуличну » меблі можна легко переміщати і використовувати як в приміщенні, так і надворі. Завдяки новим матеріалам він стійкий до води і ультрафіолетового випромінювання, і його легко обслуговувати.

Мій куточок-кокон дихає повітрям

Якщо вам подобається приймати родину і друзів, ми також цінуєте можливість "байдикувати" на терасі або в саду ! Завдяки новим водонепроникним тканин, захищає від ультрафіолетових променів, дивани, крісла та інші подушки зайняли місце на відкритому повітрі для нашого найбільшого щастя.

В цьому році в тренді круглі, м'які кольорові пуфи. Легкі і зручні в транспортуванні, ви можете переміщати їх на сонці або в тіні дерева за своїм бажанням. Розташувавшись поруч, вони можуть навіть зробити невеликий диванчик, на якому вам буде зручно лягти.

І якщо вам хочеться відпочити біля басейну, не хвилюйтеся. Їх водонепроникне покриття не боїться бризок. З ним можна було навіть ковзати по воді ... тому що деякі плавають ! Легко чистяться, їх також можна використовувати в приміщенні. І зі всіма колірними варіаціями, які вони пропонують, ви неодмінно знайдете той, який вам підходить.

Килимки виходять на бік саду

Це не тільки меблі, яка входить і що виходить. Аксесуари теж люблю проводити на свіжому повітрі ! Серед останніх новинок «на відкритому повітрі » - килимки. У синтетичних волокнах вони оброблені, щоб протистояти агресії сонця і дощу.

протистояти агресії сонця і дощу.

Покладений на кахельну підлогу вуличний килимок принесе тепло в зону відпочинку і м'якість для тих, хто любить ходити босоніж. Цей новий аксесуар, який ідеально підходить для поділу простору, поєднує в собі комфорт і декоративність. Дуже модні килимки з геометричним або тропічним малюнком додадуть характер вашому відкритого простору.

І щоб пожвавити обстановку, знайте, що свічки, чайні свічки і рослини в горщиках завжди дуже популярні для прикраси зовнішнього застосування.

Ось і ви, ви знаєте все про останні меблевих тенденції в світі. сад. Якщо вам потрібен зовнішній вигляд, схожий на вас, ми запрошуємо вас познайомитися з нашою меблями і аксесуарами в одному з наших магазинів Кул хаус.