Як зробити свій будинок найкращим місцем для життя і роботи

Опубліковано shefurka1988-/:; 21.07.2021 0 Коментарі
Ви хочете змінити декор кімнати або додати блиск стіні? Чому б не розмістити наклейку? Це просте і економічне рішення, яке в одну мить змінить всю атмосферу вашого інтер'єру. Існує так багато моделей на вибір, що ви обов'язково знайдете ту, яка вам потрібна, щоб надати шарм, колір, життєрадісність і характер будь-якій кімнаті. Огляд наклейок та їх декоративних можливостей! 3

Чому варто вибрати наклейки на стіну?

Наклейки на стіну мають багато переваг: їх легко наклеїти і зняти, якщо ви міняєте обстановку або залишаєте будинок. Ви можете вибрати розмір і кольори, які найкращим чином відповідають вашому декору. Ви можете додати кімнаті індивідуальність в лічені хвилини. Вам не доведеться проробляти отвори в стінах, і ви зможете в будь-який момент внести зміни у відповідності зі своїми бажаннями. Так багато якостей, які схиляють чашу терезів на користь наклейок.

Прикрасити стіни, не витративши при цьому цілий статок, - це теж те, що пропонують наклейки. Вам не потрібно витрачати багато сил і грошей, щоб переробити весь декор. Тим більше що наклейки можна також наклеїти на стояки драбини або на предмет меблів, щоб змінити його зовнішній вигляд!

Щоб добре відчувати себе вдома, наш інтер'єр повинен бути схожий на нас і повністю відповідати нашим бажанням. Завдяки великому вибору пропонованих наклейок, вам не важко буде знайти ті, які додадуть характер і індивідуальність приміщенню, яке ви вважаєте занадто порожнім або голим. 

Будь то ванна кімната, спальня, вітальня, кухня або навіть великий коридор і спальні, наклейки творять чудеса! 

Дуже послідовний вибір наклейок

Все фантазії і навіть самі божевільні ідеї можуть бути реалізовані завдяки вибору наклейок в вашому розпорядженні. Якою б не була всесвіт, яка змушує вас закохатися: індустріальної, сучасної, глем, поетичної, романтичної, природного, святкової, дитячої, дзен ... Ви легко знайдете наклейки, які ідеально впишуться і навіть внесуть трохи додаткової душі. 

© Stickers Muraux.fr

Наклейки "фрази" і "цитати" завжди користуються великим успіхом, вони є ідеальним віддзеркаленням вашої особистості, оскільки ви самі вибираєте слова, які говорять з вами. Цитати зазвичай розміщують в спальні, в тому інтимному просторі, яке вітає вас. Гумористичні слова будуть творити чудеса в передпокої або на кухні. Ці доброзичливі наклейки прекрасно підходять для теплоти, яку ми цінуємо в цій кімнаті. Туалети також мають право на свої наклейки, якщо у вас є почуття гумору, ви будете розпещені вибором.

© Stickers Muraux. fr

Ви зможете ідеально точно адаптуватися до своїх смаків, враховуючи великий асортимент пропонованих моделей. Наклейки повинні бути якісними, щоб вони добре трималися на стіні і зберігали естетичний вигляд.

У ванній кімнаті: для ванної кімнати можна вибрати наклейки в стилі дзен, які ідеально відповідають атмосфері, яку ми цінуємо в цій кімнаті в цілому . Наклейки із зображенням природи також ідеальні, вони привносять трохи життєрадісності і дотик зелені, що дуже цінується.

© Stickers Muraux.fr

У передпокої або вітальні: ви можете вибрати будь-яку наклейку, якщо вона ідеально гармонує зі стилем кімнати і вибраними вами квітами. Перевага чорних наклейок в тому, що їх можна застосувати скрізь, незалежно від кольору поверхні.

Ось кілька прикладів, щоб дати вам кілька ідей:

© Stickers Muraux.fr © Stickers Muraux.fr

На кухні: у цій кімнаті ви можете дозволити собі бути настільки химерними, наскільки хочете, і грати з легким відтінком гумору. Існує безліч моделей, пристосованих для цього простору, але ніщо не заважає вам вибрати квіти, дерево або щось інше. Вибирайте відповідно до своїх смаків і характером. Оскільки ця кімната дуже затишна, гра на цьому аспекті доречна.

© Stickers Muraux.fr © Stickers Muraux. en

Читайте також: Деко настінна кухня: 33 ідеї декору для ваших стін

В спальні батьків: оскільки це місце спеціально присвячено вам, у вас є можливість повеселитися і вибрати свою наклейку серед різних діапазонів: гламурна, фантазійна, фраза, текст. ... словом, тільки від вас залежить, який з них розкриє вашу індивідуальність.

В дитячій кімнаті: є безліч наклейок з візерунками та малюнками, спеціально розробленими для їх світу. Таким чином, створити гарну атмосферу і закриття декор можна всього за кілька хвилин. Різні всесвіти призначені як для дівчаток, так і для маленьких хлопчиків, займаючи коди, які їм так подобаються.

© Stickers Muraux .fr

Далі читайте:

  • як прикрасити велику стіну у вітальні?
  • 20 ідей, як прикрасити стіни
  • як прикрасити стіни в вітальні?