Як створити гарне враження про свій будинок

Опубліковано shefurka1988-/:; 21.07.2021 0 Коментарі
Всі відтінки можуть принести світло в вашу вітальню, але все залежить від його впливу. Всупереч поширеній думці, не тільки білі тони підкреслюють яскравість. Однак слід вибирати сатинові фарби в певних приміщеннях і знати, як дозувати додавання кольору для отримання бажаного результату. Не упускайте з уваги той факт, що найсвітліші кольори дозволяють відбивати світло, а матові кольори його поглинають. 6

Деякі поради і рекомендації

Білий колір: фарбування стін і стелі в білий колір дозволяє залучити багато світла і, крім того, збільшити простір. Крім того, слід знати, що чим більше білого кольору містить вибраний колір, тим більше світлим буде ефект в приміщенні.

Блискучі і матові фарби: блискучі або матові фарби відбивають світло, в той час як матові фарби його поглинають .

Світлі, але теплі кольори: вони особливо підходять для приміщень, в які потрапляє мало світла, або приміщень, розташованих на півночі, де світло холодний. Вони надають приміщенню заспокійливу атмосферу завдяки м'якому сяйву, яке від них виходить.

Світлі, але прохолодні кольору: вони привносять багато свіжості в приміщення, розташоване на заході або виходить на південь. Бліді відтінки голубого і сірого ідеально підходять для досягнення цього ефекту.

З усіх цих причин при виборі слід враховувати експозицію вашої вітальні.

Тоді вам залишається вибрати меблі, текстиль і предмети декору, які контрастують або підсилюють яскравість кімнати. 

Сонячні відтінки також здатні зробити кімнату яскравіше і привнести багато тепла в простір, яке здається вам нудним і темним, - це стосується медового, теракотового або яскраво-жовтого. З іншого боку, якщо ви вибираєте ці тони, вам безумовно слід уникати меблів з темного дерева і коричневих кольорів. 

Пофарбуйте стелю в бліді кольору

Щоб підкреслити яскравість простору, стеля слід покрити білим або іншим блідим кольором: Дуже ніжний блакитний, перлинно-сірий, дуже блідий зелений, пастельний рожевий ...

Читайте також: Фарби для вітальні: кращі кольору для вітальні

Деякі приклади, щоб зробити вітальню яскравіше

© Dulux Valentine

Ці дуже м'які і світлі тони привносять в вітальню багато світла, враження підсилює біло-сіра меблі. Такий вибір підходить для різних декоративних стилів.

© 3suisses

В цій вітальні жовтий відтінок висвітлює кімнату. Білий колір підкреслює це враження, не створюючи тьмяного враження завдяки рельєфу каменю.

Читайте також: Жовто-сіра вітальня: 14 ідей деко

© Dulux Valentine

Цей м'який зелений привносить багато світла, але також і м'якість в цю заспокійливу і розслаблюючу вітальню.

© Dulux Valentine

Цей білий відтінок привносить багато світла, але також рельєфність і індивідуальність в цю вітальню. Білі дивани утворюють прекрасний союз зі стінами, а стіл і підлогу надають кімнаті контраст.

© Farrow And Ball

Завдяки двом відтінкам синього і білого кольору ця вітальня виглядає дуже світлою і свіжою, це відмінна ідея надати кольором відтінок, не забуваючи при цьому про яскравість.

Читайте також: качині-синя вітальня в оформленні

© Leroy Merlin

Білі стіни несуть світло, незважаючи ні на що, це відчуття ще більше посилюється присутністю теплого жовтого і глибокого синього кольорів.

© Tollens

Дуже м'який жовтий здатний зробити вашу вітальню яскравіше, якщо ви любите цей колір, не соромтеся використовувати його в вітальні.

© Benjamin Moore

Цей дуже яскравий блідо-блакитний не тільки красивий, але і дуже м'який. Це ідеальний відтінок, щоб привнести яскраві фарби.

© Frenchie Cristogatin

Дуже яскравий блідо-зелений колір додасть характер приміщенню . Цей ніколи не буде стояти навпроти вікон.

© Hypnotic

Цей сірий прекрасно ловить світло, тут він ідеально підкреслює жовтий відтінок крісел.

© Cimarron

Цей дуже м'який пастельний рожевий ідеально підходить для привнесення світла, не залишаючи стіни повністю білими .

© Maitre En Couleurs

Кислотно-блакитний ідеально підходить для додання вітальні яскравою і свіжою атмосфери, кислотні кольори пробуджують кімнату і прекрасно ловлять світло. 

Читайте також:

  • 5 порад для яскравого декору
  • Декор сіро-бежевій вітальні: 14 ідей
  • Декор синьо бежевій вітальні: 15 ідей
  • Декорування бежево-чорної вітальні: 12 ідей
  • Декорування бежево-білій вітальні: 14 ідей
  • Сіро-рожева вітальня: 10 ідей декорування
  • Який колір вибрати для темної вітальні? 
  • Який синій для вітальні?