Як найкраще зробити свій будинок більш комфортним?

Опубліковано shefurka1988-/:; 21.07.2021 0 Коментарі
Килим є важливим елементом у вашій вітальні. Дійсно, йому немає рівних в тому, щоб зігріти приміщення і надати йому додаткову індивідуальність. Великі, маленькі, з візерунком чи прості, кольорові або нейтральні, трохи вантажні або рішуче сучасні - вибір величезний! І попри те, що багато хто з нас думають, це не модно, навпаки. Незамінний взимку, він приносить невимовний комфорт. Сьогодні килими ідеально вписуються в цю тенденцію! 

Килим у вітальні: для комфорту!

© istock

Постеливши килим у вітальні, в ній відразу поселяється нотка затишку. Крім того, що він підкреслює весь декор приміщення, він привносить своїми квітами і м'якістю відчутний кокосовий ефект. І давайте визнаємо, що ходити босоніж по м'якому килиму дуже приємно! 

Крім того, він сам по собі є предметом декору і першим, що ви бачите, коли заходите в кімнату. Це надає приміщенню акуратний і артистичний вигляд. Побалуйте себе, граючи з формами, матеріалами, квітами і візерунками. У нього є і інша перевага: він дозволяє легко структурувати простір, особливо при великій площі. Тоді ваша вітальня природним чином займе своє місце навколо вашого красивого килима.

Вибір стилю вашого килима

© istock

Сьогодні килими пропонуються в багатьох стилях, щоб адаптуватися до різних декоративним атмосферам. Ось кілька можливих варіантів:

Берберський килим:

В даний час він дуже модний, і ви можете знайти його всюди. Його етнічний і традиційний стиль спокушає більшість з нас. Він залишається тверезим, природним і графічним, і це не єдина його гідність. Якщо вам подобається декор в стилі depaysant і якщо ви хочете подорожувати, то берберський килим - ідеальний варіант, який перенесе вас під сонце Марокко. Він може гармоніювати з багатьма стилями, зокрема, з етнічним, скандинавським, богемним і навіть більш сучасним стилями.

Сучасний килим:

Він може мати різні форми: прямокутну, вона ідеально підходить для великих кімнат, круглу, вона дозволяє надати м'якість вашій кімнаті і сублімує кут вашої вітальні. Ви можете знайти його в різних стилях: вінтажному або більш сучасному. Необхідно добре підібрати його, щоб він ідеально гармоніював з вашими меблями.

© istock

Дуже кольоровий килим:

Це вибір, який ви легко припустити, якщо в іншому інша частина кімнати швидше нейтральна або однотонна. Це привносить невелику дещицю оригінальності і життєрадісності. Крім того, він дуже гостинний і теплий. Вибирайте візерунки відповідно до атмосферою кімнати: графічні і прості або більш складні і хитромудрі.

Скандинавський килим:

Скандинавський стиль відображається на великій кількості актуальною меблів, і килими не є винятком з цієї тенденції. Його перевага в тому, що він легко вписується в декор будь-якої кімнати, привносячи при цьому свою маленьку затишну нотку. Він зігріває атмосферу вашої вітальні і особливо легко поєднується з нею. Як тільки ви одягаєте його, вам відразу ж пропонується кокон кольору і м'якості.

Дизайнерський килим:

Йому немає рівних в тому, щоб привнести елегантність і клас в кімнату, якої трохи не вистачає . Завдяки своїй оригінальній формі і в цілому світлим тонам, він залишається непомітним і в той же час привносить в вашу вітальню вишуканість. Це також дозволить вам зберегти чистоту і простоту вашої кімнати, надавши їй трохи елегантності.

Килим може бути персоналізований:

Ця опція, що дозволяє персоналізувати ваш килим, є важливим плюсом для тих, хто любить виділятися і прискіпливо ставиться до кожної деталі свого внутрішнього оздоблення. Таким чином, ви можете вкласти частинку своєї індивідуальності в килим, який дійсно схожий на вас і ідеально гармонує з декором вашої кімнати. Гарна ідея, якщо ви творча людина.

Якого кольору і матеріалу вибрати килим?

© istock

На ринку можна знайти два типи килимів: килими з натуральних волокон, таких як шерсть, шовк, койра або бамбук, або синтетичні килими з поліестеру або поліаміду.

Натуральні килими дуже міцні і можуть прослужити довго. Якщо ви любите часто міняти декор, то синтетичний килим, ймовірно, підійде більше. Цей матеріал вимагає регулярного догляду.

Колір: очевидно, що правило полягає в створенні приємною гармонії між квітами, які ви використовували в декорі, і квітами вашого килима.

У вітальні в вінтажному стилі : уникайте додавання занадто багато кольору в ваш килим. Добре використовувати нейтральні відтінки, щоб не перевантажувати простір.

Якщо декор на ваш смак занадто консервативний або простий: без коливань вибирайте кольоровий килим, який може без проблем відображати кілька кольорів, щоб привнести трохи індивідуальності в вашу вітальню.

Пастельні кольори дуже модні: вони привносять ноту відчутною м'якості.

Читайте також: Килими пастельних тонів в декорі

.