-
В кошику немає товарів :(
Приготувати попурі дуже просто. Вам просто потрібно висушити рослини, а потім помістити їх в красивий контейнер. Вам також необхідно ретельно вибрати, які рослини і кору ви збираєтеся змішувати, деякі з них дійсно цікавіше інших. Момент збору, по суті, є вирішальним для того, щоб ваше попурі було не тільки вдалим, але і довговічним.
Матеріали, які вам знадобляться:
Вибір квітів, трав, спецій або шкірки залежить в основному від ваших смаків і бажань. Ви можете сушити шкірку фруктів, а також цитрусові. Вам просто потрібно визначити, який смак ви хочете додати вашій попурі: деревне, квітковий або фруктовий.
Це перший крок в цьому процесі, і саме він визначить аромат вашого попурі. Ароматні квіти, такі як конвалія, троянда, лаванда, бузок, особливо підходять для цього проекту. Запашні рослини і кора також необхідні. Трави з сильним ароматом ідеально підходять для попурі, наприклад, чебрець, лавровий лист, розмарин і м'ята. Цікаві також деякі фрукти, наприклад, лимон або апельсин.
Ви можете включити в композицію деякі рослини, навіть якщо вони не є ароматними. Вони вносять помітні декоративні елементи. Кора кокосового горіха, екзотичні або дуже естетичні квіти можуть прикрасити це попурі.
© istockДля того щоб зробити попурі самостійно, вам знадобляться різні елементи, як ми тільки що бачили. Щоб висушити їх, у вас є вибір.
Перший спосіб вимагає терпіння. Ви кладете інгредієнти на лист паперового рушника, а потім зберігайте їх в сухому, провітрюваному місці, бажано без світла. Протягом тижня або двох ваші різні компоненти повинні бути готові. Регулярно перевертайте їх, щоб вони рівномірно просохли з усіх боків і щоб уникнути можливого утворення цвілі. Якщо ви поспішаєте, ви можете зробити це іншим способом.
Другий спосіб полягає в тому, щоб викласти інгредієнти на всмоктує папір, накрити їх жиронепроникним папером і поставити в духовку при температурі 140 ° C приблизно на годину. Ефективність гарантована.
У вас є все необхідне, залишилося тільки знайти гарну ємність. Прагніть до оригінальності, щоб зробити його неповторним: глечик, красиві чашки або красиве блюдо. Ви зробили його самі, тому ваше попурі, безумовно, найкрасивіше. Він буде м'яко пахнути у вашій кімнаті протягом деякого часу. Щоб освіжити попурі через кілька днів або підкреслити його аромат, додайте кілька крапель ефірного масла.
Кора і деревина дозволяють закріпити аромат, тому він зберігається довше. Ви можете використовувати пачулі, сандалове дерево, кедр і цитрусові.
Попурі з пряними ароматами прекрасно впишеться в кухню. Він цікавий тим, що маскує запахи їжі. Добре використовувати шкірку цитрусових, гвоздику, палички кориці і імбир. Додайте коріандр або мелений мускатний горіх, і все готово.
Якщо вам подобаються аромати Провансу, змішайте м'яту, лаванду і цитрусові. Висушіть лаванду на повітрі в певній кількості. Потім висушіть кілька апельсинових, лимонних і грейпфрутових корок. Потім додайте корицю, сушені листя м'яти і зірчастий аніс.
Ніжний аромат троянди прекрасно поєднується в кімнаті з витонченістю. Щоб приготувати це попурі, візьміть пелюстки і бутони троянд і висушіть їх. Потім додайте квіти гібіскуса або листя евкаліпта. Коли все буде готово, додайте в контейнер кілька крапель ефірного масла троянди.
Читайте також: