-
В кошику немає товарів :(
Приготувати попурі дуже просто. Вам просто потрібно висушити рослини, а потім помістити їх в красивий контейнер. Вам також необхідно ретельно вибрати, які рослини і кору ви збираєтеся змішувати, деякі з них дійсно цікавіше інших. Момент збору, по суті, є вирішальним для того, щоб ваше попурі було не тільки вдалим, але і довговічним.
Матеріали, які вам знадобляться:
Вибір квітів, трав, спецій або шкірки залежить в основному від ваших смаків і бажань. Ви можете сушити шкірку фруктів, а також цитрусові. Вам просто потрібно визначити, який смак ви хочете додати вашій попурі: деревне, квітковий або фруктовий.
Це перший крок в цьому процесі, і саме він визначить аромат вашого попурі. Ароматні квіти, такі як конвалія, троянда, лаванда, бузок, особливо підходять для цього проекту. Запашні рослини і кора також необхідні. Трави з сильним ароматом ідеально підходять для попурі, наприклад, чебрець, лавровий лист, розмарин і м'ята. Цікаві також деякі фрукти, наприклад, лимон або апельсин.
Ви можете включити в композицію деякі рослини, навіть якщо вони не є ароматними. Вони вносять помітні декоративні елементи. Кора кокосового горіха, екзотичні або дуже естетичні квіти можуть прикрасити це попурі.
Для того щоб зробити попурі самостійно, вам знадобляться різні елементи, як ми тільки що бачили. Щоб висушити їх, у вас є вибір.
Перший спосіб вимагає терпіння. Ви кладете інгредієнти на лист паперового рушника, а потім зберігайте їх в сухому, провітрюваному місці, бажано без світла. Протягом тижня або двох ваші різні компоненти повинні бути готові. Регулярно перевертайте їх, щоб вони рівномірно просохли з усіх боків і щоб уникнути можливого утворення цвілі. Якщо ви поспішаєте, ви можете зробити це іншим способом.
Другий спосіб полягає в тому, щоб викласти інгредієнти на всмоктує папір, накрити їх жиронепроникним папером і поставити в духовку при температурі 140 ° C приблизно на годину. Ефективність гарантована.
У вас є все необхідне, залишилося тільки знайти гарну ємність. Прагніть до оригінальності, щоб зробити його неповторним: глечик, красиві чашки або красиве блюдо. Ви зробили його самі, тому ваше попурі, безумовно, найкрасивіше. Він буде м'яко пахнути у вашій кімнаті протягом деякого часу. Щоб освіжити попурі через кілька днів або підкреслити його аромат, додайте кілька крапель ефірного масла.
Кора і деревина дозволяють закріпити аромат, тому він зберігається довше. Ви можете використовувати пачулі, сандалове дерево, кедр і цитрусові.
Попурі з пряними ароматами прекрасно впишеться в кухню. Він цікавий тим, що маскує запахи їжі. Добре використовувати шкірку цитрусових, гвоздику, палички кориці і імбир. Додайте коріандр або мелений мускатний горіх, і все готово.
Якщо вам подобаються аромати Провансу, змішайте м'яту, лаванду і цитрусові. Висушіть лаванду на повітрі в певній кількості. Потім висушіть кілька апельсинових, лимонних і грейпфрутових корок. Потім додайте корицю, сушені листя м'яти і зірчастий аніс.
Ніжний аромат троянди прекрасно поєднується в кімнаті з витонченістю. Щоб приготувати це попурі, візьміть пелюстки і бутони троянд і висушіть їх. Потім додайте квіти гібіскуса або листя евкаліпта. Коли все буде готово, додайте в контейнер кілька крапель ефірного масла троянди.
Читайте також: